Team work makes the dream work

Janine van Tulder
Janine van Tulder

In Business Posted

Geschreven door Serena Verbon van Beautylab

Zoals Janine altijd zegt: “Team work makes the dream work”, en zo is het! Zelf werk ik al 7 jaar samen met Hot Pink Media en mijn zusjes werken al 6 jaar met ze samen. And still going strong!

Janine is echt een toppertje! Mama van 2 lieve kinderen, DJ in het weekend, en doordeweeks runt ze haar eigen bedrijf Hot Pink. I don’t know how she does it! Ze is altijd eerlijk, geeft me soms (terecht) op mijn flikker, maar heeft altijd het beste met me voor en is er voor me in moeilijke tijden, als ik haar nodig heb. Wij zijn op zakelijk en persoonlijk vlak heel goed samen! In de loop der jaren hebben andere mediabureaus geprobeerd om me bij haar weg te kapen, of ze probeerden onder haar uit te komen zodat ze goedkoper uit waren, maar je moet elkaar ook dingen gunnen en als je dat doet, en je vertrouwt elkaar, dan ben je gewoon een heel sterk team! Janine heeft me superveel geleerd op zakelijk vlak en hoe het hele mediabureauwereldje in elkaar steekt en daar ben ik haar dankbaar voor! LOVE YOU JANINE!

Klik hier voor het hele ‘Team work makes the dream work‘ verhaal op Beautylab.nl

0 Comments

Leave a Comment

Hot Pink Media maakt gebruik van cookies. Daarnaast is het van belang dat u op de hoogte bent van ons Privacybeleid.

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten