Blue Steel Media

Blue Steel Media komt het geweldige vrouwen portfolio van Hot Pink Media versterken. Een sexy & stoer mannenlabel met nu al een bereik van 4 miljoen mannelijke consumenten en het portfolio blijft met de dag groeien!

 

Blue Steel Media Hotpinkmedia 32

 

Wij hebben de hotste mannenblogs van dit moment geselecteerd & verzameld in ons portfolio. De mannen achter deze blogs zijn trendy, hip & populair, daarnaast is de engagement ook hoog op deze sites. Blue Steel Media heeft “het” mannenportfolio om uw merk krachtig in de markt te zetten dit doen wij door middel van geweldige off- & online campagnes.

Hot Pink Media heeft hier mee haar markt verbreed en kan dus naast mooie dames campagnes nu ook stoere mannen campagnes draaien!

Benieuwd naar het gehele portfolio van Blue Steel Media? Klik op de volgende link voor het bekijken van het gehele mannen portfolio:https://www.hotpinkmedia.nl/channel/mannen/

Klik op de volgende link om de tariefkaart van Blue Steel te bekijken https://www.hotpinkmedia.nl/tariefkaart en neem gerust contact met ons op voor het inzetten van deze blogs.