Persbericht Influencer AD

 

Om in te spelen op de trend van influencers, creëerde Hot Pink Media – gespecialiseerd in online advertising en sponsored content – De Influencer Ad. Deze interactieve banner is in te zetten bij onlinemarketing en presenteert in een oogopslag diverse positieve reviews van bloggers over een product of merk. Dit biedt consumenten de mogelijkheid door te klikken en zich goed te oriënteren voordat ze een aankoop doen. Hot Pink Media ontwikkelde de toepassing, omdat bloggers en influencers steeds meer als expert beschouwd worden en daardoor een grote rol spelen in het aankoopproces van de consument. de eerste campagne met de Influencer Ad is van start gegaan in samenwerking met Philips en mediabureau Carat.

 

Lancering Influencer Ad door Hotpinkmedia 1

 

De Influencer Ad-banner bevat vier afbeeldingen van influencers de hetzelfde merk of product hebben gereviewd. Zo zien consumenten in een oogopslag welke bloggers, vloggers en andere influencers zich positief daarover uitlieten. De klant kiest zelf op welke kanalen uit het portfolio hij de banner wil plaatsen. Met één klik op een van de afbeeldingen belandt de consument meteen op de bijbehorende advertorial, het blog of vlog of een ander relevant social-mediakanaal.  Het resultaat: direct een groot online bereik van de verschillende reviews.

“Hoe kun je als merk online jouw doelgroep het beste bereiken? Digitale specialisten breken zich dagelijks het hoofd over” , Licht Janine van Tulder van Hot Pink Media toe, “naast de reguliere advertisingopties wordt native advertising steeds belangrijker. Merken willen met eigen content hun verhaal vertellen, omdat ze merken dat dit werkt. Bedrijven die hier nog geen gebruik van maken, laten een belangrijke marketing tool liggen, die juist zo effectief  werkt in de online-orientatiefase van de consument.”

_____________________________________________________________________________

Over Hot Pink Media

Hot Pink Media is gespecialiseerd in online advertising en sponsored content en creëert diepgang door het combineren van off-en onlinecampagnes. Hot Pink Media integreert content, creëert advertorials, plaats banners,  homepage take-overs en video’s – alles om het merk van de adverteerder succesvol in de belevingswereld van de doelgroep te laten aanslaan. Het klanten portfolio van het bureau bestaat voornamelijk uit beauty, fashion & lifestyle sites, maar ook uit websites gericht op uitgaan, food, mannen en moeders.

Neem voor meer informatie op met:

Janine van Tulder

Tel:+31650613175

Tel:+31207721310

janine@hotpinkmedia.nl

Persbericht Influencer AD Hotpinkmedia